Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets voor Las Vegas

Welkom in het fantastische Las Vegas - en welkom bij TicketsLasVegas.nl! U kunt hier gemakkelijk en snel tickets boeken voor shows, concerten en tours in Las Vegas. Geniet van één van de vele Cirque du Soleil's shows of wat dacht u er van om Celine Dion LIVE in Las Vegas te zien en te horen? Wij bieden tevens tickets aan voor tours en rondleidingen bij 'The Strip' in Las Vegas, tours naar Hoover Dam, of wat dacht u van een helikopter tour over de Grand Canyon?

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Zaalinformatie

Le Reve Theater

Le Reve Theater

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Tickets voor: Le Reve-Las Vegas

Le Reve-Las Vegas

5.0 (3)
Vanaf € 173.3

Le Rêve in Las Vegas verwelkomt u in een warm, romantisch en mysterieuze wereld in een intiem Aqua Theater. Tickets voor Le Rêve in Las Vegas hier!

Le Rêve toont luchtacrobatiek provocerende choreografie en artistieke atletiek. Live muziek en uitvoerige special effects dompelen het publiek onder in een fantasiewereld vol met avontuur en intrige.

Le Rêve ging in 2005 in première en is een adembenemend spektakel dat gebruik maakt van de meest uitvoerige lucht en water acrobatiek ooit gecreëerd. Wynn Las Vegas heeft het traditionele theaterervaring geherdefinieerd met het evocatieve spektakel Le Rêve(De Droom)!


Routebeschrijving

Le Reve Theater

Adres
3131 Las Vegas Blvd. South Las Vegas NV US

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!