Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets voor Las Vegas

Welkom in het fantastische Las Vegas - en welkom bij TicketsLasVegas.nl! U kunt hier gemakkelijk en snel tickets boeken voor shows, concerten en tours in Las Vegas. Geniet van één van de vele Cirque du Soleil's shows of wat dacht u er van om Celine Dion LIVE in Las Vegas te zien en te horen? Wij bieden tevens tickets aan voor tours en rondleidingen bij 'The Strip' in Las Vegas, tours naar Hoover Dam, of wat dacht u van een helikopter tour over de Grand Canyon?

  • Meer dan 3,3 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Zaalinformatie

The Bellagio

The Bellagio

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Tickets voor: O - Cirque du Soleil - Las Vegas

O - Cirque du Soleil - Las Vegas

4.0 (1)
Vanaf € 180.5
"O" bij the Bellagio in Las Vegas is een gigantische hit, en niet zonder goede reden. Als je Las Vegas bezoekt, zorg er dan voor dat je "O" ziet. Tickets voor "O" bij the Bellagio in Las Vegas hier!

Cirque du Soleil weeft een water tapijt van acrobatiek, gesynchroniseerd zwemmen, surrealisme en theatrale romantiek in de tijdloze productie, "O".

Geïnspireerd op het concept van oneindigheid en de elegantie van de puurheid van water brengt "O" een tribuut aan de schoonheid van het theater - van de meest eenvoudige straatoptreden naar de meest overdadige opera - waar alles mogelijk is en waar het drama van het leven zich ontrafelt voor iedereen te zien. Acrobatiek van wereldklasse, gesynchroniseerd zwemmen, duikers en verschillende karakters treden op in, op en boven het water en zorgen zo voor een adembenemende ervaring.

U kunt "O" alleen zien bij the Bellagio in Las Vegas, en zorg er alstublieft voor dat u het niet mist, anders heeft u later spijt!

Routebeschrijving

The Bellagio

Adres
3600 S. Las Vegas Blvd Las Vegas NV US

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!